Home consument 2017-11-11T08:14:18+00:00

Van drop naar chocolade

Sinds 2016 heeft Matthijs een zogeheten ‘chocolateertunnel’ aan de productieafdeling toegevoegd. Hier kunnen diverse snoepjes, zoals sinaaspectine en vanille-guimauve, bedekt worden met een laagje chocolade. In de Belgische markt is dit al een zeer populaire delicatesse. De chocolateertunnel wordt ook veelal gebruikt voor seizoensgebonden artikelen, zoals Paashazen en Sinterklazen.

Matthijs breidt uit!

In 2015 is Matthijs gestart met een flinke uitbreiding van de bestaande productiesite in Hoogerheide. Een gehele aanbouw zorgt voor een verdubbeling van de magazijnruimte, een vernieuwde verpakkingsafdeling en uitbreiding in de productie. Ook de kantoren en ontvangstruimtes zijn geheel vernieuwd en ingericht op de explosieve groei van de laatste jaren.

De Matthijs webshop

Regelmatig wordt er door klanten gebeld, met de vraag: ‘Waar kunnen we jullie overheerlijke Brusselse Mannekes kopen?’ Om deze reden hebben we een webshop gelanceerd, waarin alle Matthijs klassiekers, en natuurlijk nog vele andere snoepvarianten, online besteld kunnen worden. Wil je direct een bezoek brengen aan de webshop, klik dan hier.