Home consument 2018-04-25T06:19:39+00:00

Zuidwesthoek Business Award

In maart 2016 kwam met trots de suikerwerkfabrikant Matthijs BV als winnaar uit de bus tijdens de uitreiking van de ‘Zuidwesthoek Business Award 2015’ in de categorie handel, diensten & industrie. Dit heeft Matthijs als bedrijf kunnen waarmaken door middel van het aanboren van nieuwe markten en het optimaliseren van de productie-efficiëntie. Een enorme beloning na alle veranderingen en de explosieve groei van de afgelopen jaren. ‘Met trots kan ik zeggen dat dit mede mogelijk is gemaakt door alle 100 medewerkers van Matthijs BV’ aldus directeur Walter Matthijs.

Matthijs breidt uit!

In 2015 is Matthijs gestart met een flinke uitbreiding van de bestaande productiesite in Hoogerheide. Een gehele aanbouw zorgt voor een verdubbeling van de magazijnruimte, een vernieuwde verpakkingsafdeling en uitbreiding in de productie. Ook de kantoren en ontvangstruimtes zijn geheel vernieuwd en ingericht op de explosieve groei van de laatste jaren.

De Matthijs webshop

Regelmatig wordt er door klanten gebeld, met de vraag: ‘Waar kunnen we jullie overheerlijke Brusselse Mannekes kopen?’ Om deze reden hebben we een webshop gelanceerd, waarin alle Matthijs klassiekers, en natuurlijk nog vele andere snoepvarianten, online besteld kunnen worden. Wil je direct een bezoek brengen aan de webshop, klik dan hier.