Introductie 2019-12-17T10:21:10+00:00

Introductie

Matthijs is een familiebedrijf opgericht in 1920. Het productiebedrijf is na inmiddels 100 jaar uitgegroeid tot een grote snoepfabrikant met een zeer gevarieerd assortiment in zoetwaren. Dankzij de ervaring van generatie op generatie kent Matthijs de markt als geen ander. De originele recepten van vroeger spelen nog altijd een grote rol en daar zijn we bij Matthijs trots op!

Visie
Matthijs snoep zorgt al 100 jaar voor kleine geluksmomentjes bij kinderen en volwassen over de hele wereld. Deze Matthijs geluksmomentjes waren er vroeger, zijn er nu en bestaan over 100 jaar nog steeds.

Missie
Matthijs produceert al 100 jaar drop, winegum en gom en is door haar traditionele en kwalitatief hoogwaardige recepturen nog steeds groeiend als bedrijf. Met een groot klantenbestand in zowel binnen- als buitenland wordt Matthijs een steeds grotere speler binnen de markt.

Met behoud van optimale productkwaliteit wil Matthijs zich de komende jaren richten op het vergroten van de productiecapaciteit en het realiseren van een sterk groeiende afzet. Ook wil Matthijs haar eigen merk gaan positioneren als betrouwbaar snoepmerk waar kwaliteit de hoogste prioriteit heeft.