Home 2020-07-21T10:42:35+00:00

Zuidwesthoek Business Award

In maart 2016 kwam met trots de suikerwerkfabrikant Matthijs BV als winnaar uit de bus tijdens de uitreiking van de ‘Zuidwesthoek Business Award 2015’ in de categorie handel, diensten & industrie. Dit heeft Matthijs als bedrijf kunnen waarmaken door middel van het aanboren van nieuwe markten en het optimaliseren van de productie-efficiëntie. Een enorme beloning na alle veranderingen en de explosieve groei van de afgelopen jaren. ‘Met trots kan ik zeggen dat dit mede mogelijk is gemaakt door alle 100 medewerkers van Matthijs BV’ aldus directeur Walter Matthijs.

Matthijs Veggie assortiment

De nieuwste Matthijs Veggie range bevat een heerlijk en divers assortiment aan snoep, allen zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong. Naast het diervriendelijke aspect, heeft deze vernieuwde range ook een superfijne bite en is er extra aandacht besteed aan de smaakbeleving. Klik hier om ons veggie assortiment te bekijken, of download de Veggie brochure!

Matthijs bestaat 100-jaar!

Op 14 januari 2020 is het exact 100 jaar geleden dat opa Matthijs is begonnen met het produceren van suikerwerken. Het begon allemaal met een kachel en een kookpan vanuit de schuur van zijn eigen woning. Het allereerste product waarmee het familiebedrijf gestart is, is de beroemde Manneke Pis drop. Inmiddels produceert Matthijs behalve drop ook andere recepten zoals winegum, gom & guimauve en is het bedrijf uitgegroeid tot internationaal niveau.

Wil je meer lezen over de historie van Matthijs, klik dan hier.