Home 2018-07-18T07:35:22+00:00

Zuidwesthoek Business Award

In maart 2016 kwam met trots de suikerwerkfabrikant Matthijs BV als winnaar uit de bus tijdens de uitreiking van de ‘Zuidwesthoek Business Award 2015’ in de categorie handel, diensten & industrie. Dit heeft Matthijs als bedrijf kunnen waarmaken door middel van het aanboren van nieuwe markten en het optimaliseren van de productie-efficiëntie. Een enorme beloning na alle veranderingen en de explosieve groei van de afgelopen jaren. ‘Met trots kan ik zeggen dat dit mede mogelijk is gemaakt door alle 100 medewerkers van Matthijs BV’ aldus directeur Walter Matthijs.

Matthijs Veggie assortiment

In het eerste kwartaal van 2018 heeft Matthijs een vegetarische snoeplijn gelanceerd. De nieuwste Matthijs Veggie – lijn bevat een heerlijk en divers assortiment aan snoep, allen zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong. Proef, en laat je verrassen door de fruitige en prikkelende smaken in combinatie met een stevige en smakelijke textuur. Klik hier om ons veggie assortiment te bekijken.

Matthijs breidt uit!

In 2015 is Matthijs gestart met een flinke uitbreiding van de bestaande productiesite in Hoogerheide. Een gehele aanbouw zorgt voor een verdubbeling van de magazijnruimte, een vernieuwde verpakkingsafdeling en uitbreiding in de productie. Ook de kantoren en ontvangstruimtes zijn geheel vernieuwd en ingericht op de explosieve groei van de laatste jaren.